Torsdagsholdet

Folkedans for voksne i Ringkøbing – Torsdagsholdet

Pris pr aften er 35,- kr.

 

Man har selv aftenkaffen med, og der kan købes øl og sodavand.


Vi danser hver torsdag aften fra klokken 19:30.


Sæsonstart i uge 37

Dans er glæde, fællesskab og genial motion


Det er overskriften for torsdagsholdet som henvender sig til voksne dansere – nybegyndere som rutinerede. Og man er velkommen uanset om man kommer med en partner eller alene.


Vi lægger stor vægt på at man har det sjovt og rart, samtidig med at der danses og læres nye trin og danse. Vi vil komme til at danse både danske og udenlandske folkedanse. Og der vil være forskelle i tempo, sværhedsgrad og opstilling, således at der tages hensyn til deltagernes forudsætninger, og samtidig vil der være en grundig instruktion så alle kommer med. I løbet af en danseaften kommer du til at danse med mange forskellige, både p.gr.a. det sociale, så man lærer hinanden at kende, og fordi nye dansere hurtigere lærer trinene ved at danse med forskellige dansepartnere.

Der er små pauser undervejs, og derudover en længere pause midtvejs, hvor der er mulighed for hyggeligt samvær med snak over en kop medbragt kaffe eller hvad man nu har taget med.


Leder på holdet er Lisbeth Ilsø som gennem mange år har ledet folkedans i forskellige foreninger i området, og har erfaring med både rutinerede dansere og nybegyndere.


Den levende musik leveres af Jan Ilsø, Susanne Hykkelbjerg og Jacob Larsen.

Vi danser på Ringkøbing Skole


Se pilen på billedet herunder.

Foreningen kan kontaktes på: kontakt@dansiring.dk